– Jeg er en uavhengig rådgiver for nordmenn som vurderer å kjøpe eiendom på Mallorca
Bjørn R. Kraft, CEO

KRAFT PROPERTIES MALLORCA er en videreføring av Kensington Properties Oslo AS (etablert i 2009), og er nå en uavhengig rådgiver for nordmenn som vurderer å kjøpe eiendom på Mallorca. KRAFT PROPERTIES MALLORCA samarbeider med og representerer de dyktigste av de lokale meglerne på Mallorca som: Mallorca | Sotheby’s International Realty, KENSINGTON Finest Properties Mallorca, Engel & Volkers Mallorca og Dost & Co. på Mallorca.

Som ledende uavhengig kjøpsrådgiver for norske kjøpere av eiendom på Mallorca kan vi bedre enn noen forstå behovene og løse utfordringene med ditt boligkjøp, enten det gjelder leilighet eller hus, nybygg eller «brukt». Vår jobb er å skape verdier for våre kunder ved å kvalitetssikre hele kjøpsprosessen, fra å identifisere gode eiendomsobjekter og trygge stedsvalget, til å vurdere velegnet eierstruktur.

Vi bistår våre kunder med unik skreddersydd assistanse innen søk og kjøp av hus eller leilighet på Mallorca. For sine kunder er KRAFT PROPERTIES MALLORCA også tilstede i håndteringen av praktiske og administrative gjøremål etter kjøp. Videre tilbyr vi rådgivning innen spesifikke fagområder.

Bjørn-Kraft

Om Bjørn R. Kraft
Bjørn R. Kraft er siviløkonom fra Unversity of Denver, Colorado – USA. (1983)

  • I 2009 etablerte Bjørn R.Kraft selskapet Kensington Properties Oslo AS som en forlenget arm og rådgiver for eiendomsmeglerkjeden Kensington Finest Properties på Mallorca. Fra utelukkende å jobbe for Kensington, ble samarbeidet høsten 2013 utvidet til også å omfatte andre aktører på markedet. Virksomheten skftet navn til KRAFT PROPERTIES MALLORCA AS i oktober 2013 og utvidet således samarbeidet til å omfatte alle de største og mest seriøse eiendomsmeglerselskapene på Mallorca. Dette for å kunne tilby norske kunder et mer uavhengig og enda bedre og bredere tilbud av eiendommer.
  • Deleier og styreleder i Central European Property Management AS. (2007-2009)
  • Medgrunnlegger og CEO i eiendomsselskapet Slovakia Estates I AS. Et eiendomsfond basert på en ren private equity struktur. (2007-2009)
  • Investor og eiendomsutvikler i Norge. (2006-2012)
  • CEO og eier av KRAFT CHEMICALS NORDIC AS – internasjonal handel og distribusjon av kjemilalier med import til Norden. (1985-2006)
  • Oljeanalytiker/megler Norsk Hydros Olje og Gass divisjon. (1983-1985)

 

Språk: Norsk, engelsk og grunnleggende kunnskaper i tysk