Vår hovedaktivitet er å arbeide som kjøpsrådgiver, det vil si opptre som kjøperens forlengede arm i en eiendomshandel på Mallorca – uten ekstra kostnader for boligkjøper.
KRAFT PROPERTIES MALLORCA

Som en kjøpers megler bistår KRAFT Properties kundene, mens de lokale meglerne henter inn eiendommene. Kommisjonen betales av selger og blir delt mellom KRAFT Properties og en lokal megler. Da KRAFT Properties er partner til alle de største meglerhusene, garanter vi nøytral rådgivning kun guidet etter våres kunder ønsker og behov, dette uten ekstra kostnad for kjøper.
Vi bistår og rådgir våre klienter før, under og etter en transaksjon. I hvert trinn tilbyr vi ulike verdifulle tjenester:

Våre tjenester i tre steg

1. Eiendomssøk

  • Vi gjør vårt ytterste for å finne de beste eiendommene og å tilfredsstille alle våres kunders unike preferanser. Som en uavhengig partner til alle de største lokale eiendomsselskapene tilbyr vi de fleste eiendommene på markedet og kan derav møte de fleste kjøperes ønsker og behov.


2. Transaksjon

  • Juridisk Rådgiving: KRAFT Properties samarbeider med lokale advokater for å forsikre våre klienter en sikker transaksjon
  • Struktur: Vi rådgir våre kunder om hvordan man best kan strukturere kjøpet i henhold til kundens økonomiske situasjon, spesielt med tanke på skatt og arv.
  • Finansiering: KRAFT Properties gir råd angående lån i Euro og samarbeider med DNB Luxemburg og Nykredit.


3. Etter Kjøp

  • Utleie: Vi kan hjelpe kjøpere med utleie av eiendommen hvis dette skulle være ønskelig.
  • Oppussing: KRAFT Properties har et stort nettverk av håndverkere, interiørdesignere, arkitekter etc. og vi hjelper gjerne i et renoveringsprosjekt.
  • “Facility Management”: Vi kan gi gode anbefalinger for pålitelige, men rimelige gartnere, basseng personell, ”house managers” og vaskehjelper.

 

Finn din drømmebolig på Eiendomssøk – Mallorca